Spectacolul evanghelic Siguranta vietii Eterne a ajuns si la Otelu Rosu

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

“Siguranta Vietii Eterne” este numele sub care se desfasoara, intre 3 Iunie si 20 Iulie, turneul de evanghelizare ce cuprinde concerte de muzica crestina derulate in localitati din toata tara cat si in Ucraina si Republica Moldova.
Misiunea SPERANTA are in derulare numeroase proiecte umanitare si misionare in comunitati sarace din tari precum India, Uganda, Haiti, tari in care se implica in educatie, sprijin pentru construirea unor scoli si biserici.
Concertul de la Otelu Rosu a avut loc in 11 Iulie 2012 pe stadionul din oras, imediat dupa cele din Faget (9 Iulie) si Lugoj (10 Iulie) facand parte din turneul mai sus amintit, Misiunea SPERANTA venind “in intampinarea nevoilor sufletesti ale romanilor, aducand un mesaj de speranta, de pace si siguranta” dupa cum au prezentat organizatorii.
Prima parte a concertului a continut cantece crestine prezentate de corul format din 14 membri ai misiunii SPERANTA, avand solisti din Australia, SUA, Canada si Romania. Dupa aceasta prima parte a urmat o binecuvantare rostita de pastorii Ioan Jurca (Biserica Baptista din Otelu Rosu) si Petru Gaina (Bautar, Obreja) si un cuvant de apreciere si multumire venit din partea primarului orasului, Luca Malaiescu.
In timp ce copii au fost invitati in interiorul bazei sportive pentru un program special destinat lor, concertul a continuat cu alte melodii crestine sustinute de cor si de solistii misiunii, publicul fiind informat si de posibilitatea de a achizitiona DVD-uri cu spectacolele din turneu contra unei sume modice (incepand de la 5 LEI), inclusiv concertul ce tocmai il urmaream putand fi accesibil pentru doritori la finalul spectacolului.
In partea sa finala spectacolul evanghelic a fost continuat de pastorul Gabriel Zagrean, care prin pildele prezentate celor din public a chemat la pocainta, predica sa fiind una perceputa diferit de catre cei prezenti, o masa eterogena in ceea ce priveste religia sau cultul din care acestia fac parte sau cu care se identifica.

Albumul foto complet AICI >>
Vrei sa ai amintiri de la un eveniment important pentru tine? Contacteaza-ma!

2 thoughts on “Spectacolul evanghelic Siguranta vietii Eterne a ajuns si la Otelu Rosu

  1. Minunata lucrare spirituala. Sper din suflet ca atat primarul cat si vicele sau sa nuite niciodata acea zi in care au spus “DA” lui Isus in inimile lor. Imi doresc ca astfel de evenimente sa aibe loc mai des iar oamenii sa-si deschida inimile si sa se intoarca catre Dumnezeul cel vesnic si adevarat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s