BenQ G1, 14MP, aparatul foto digital cu obiectiv ultramodern, avand o distanta focala larga de 17 mm si stabilizator optic Shift-Type

Sugestia de astazi este aparatul foto digital BenQ G1, aparat ce dispune de un senzor CMOS de 14MP, prevazut cu diode sensibile la lumina, care sporesc absorbtia acesteia pixel cu pixel. In consecinta, rata de transmisie a luminii in cazul senzorului CMOS va fi dubla in comparatie cu un senzor traditional iar zgomotul de imagine va fi redus cu 50% – astfel, vor putea fi surprinse fotografii ultra-clare chiar si conditii de iluminare slaba sau pe timp de noapte, fara a mai avea nevoie de un trepied. BenQ G1 este camera cea mai supla (subtire) din lume, avand dimensiunile 114 x 62.5 x 25.5 mm si cantarind doar 195 gr, mai subtire chiar decat cele mai subtiri camere compacte

Obiectivul ultramodern are o distanta focala larga de 17 mm (echivalent 24-110mm) si este unul foarte generos in privinta luminii (F1.8), oferindu-va posibilitatea de a obtine imagini impresionante chiar si atunci cand lumina este slaba, fara a apela la sporirea sensibilitatii ISO si folosirea trepiedului.

Stabilizator optic Shift-Type si procesorul digital de ultima generatie reduc in mod eficient zgomotul de imagine si distorsiunile cauzate de tremurul mainii.

BenQ G1 dispune de un ecran LCD rabatabil foarte util fotografierii din cele mai dificile si creative unghiuri, flexibilitate si usurinta in folosire, pentru autoportrete, etc.

VREI SA-L CUMPERI? Uite un link AICI >>

Uite-asa arata BenQ G1 >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s