WEB DESIGN & S E O

Oferta de Web Design GreenSphera
Design original, identitate vizuala, oferta diversa. Alegeti tipul de site dorit:

F R E E – Site gratuit
Oferta speciala adresata doar unor proiecte originale, convingatoare, dar care nu isi pot sustine financiar proiectul. Numar de pagini: 4 – 5; Imagini: 8 – 12; Indexare in Google si Yahoo. Comanda!

T E M P L A T E – Sabloane de site
Daca esti pasionat si vrei sa inveti sa lucrezi mai bine, mai curat in CSS, Html si chiar Flash opteaza pentru un template si creaza-ti singur site-ul. Preturi intre 30 si 100 Ron pentru CSS / Html si 150 Ron pentru Flash. Comanda!

S I M P L E – Site de prezentare
Ideal pentru prezentarea pe Internet a ofertei de produse si/sau servicii a unei firmei sau pentru o persoana. Puteti opta pentru cursivitatea realizata prin intermediul CSS si Html, culori placute, posibilitatea facila de modificare ulterioara a continutului site-ului. Cu un numar de pagini intre 6 si 10 si pana la 20 imagini acest tip de site reprezinta o solutie excelenta, tariful fiind de 500 Ron. Comanda acest tip de site!

C O M B I – Site de prezentare complex
Aceleasi “ingrediente” ca si la S I M P L E dar implementate pentru un numar mai mare de pagini si continand mai multe imagini, oferindu-se si posibilitatea integrarii in site a unor elemente dinamice executate in Flash (header, butoane, meniuri). Tariful fluctueaza in functie de complexitatea dorita de client, intre 500 si 800 Ron. Comanda acest tip de site!

D I N A M I C – site cu baza de date
Ofera posibilitatea de adaugare ulterioara a unor programe suplimentare in cadrul site-ului. Folosind PHP si Apache, accesand fisierele din bazele de date MySql puteti tine evidenta utilizatorilor si clientilor, se pot implementa slideshow-uri, galerii foto, forumuri de discutii, module noi in cadrul paginilor, de anunturi, de cautare in site, rezervari online. Tarif: intre 800 si 2000 Ron depinzand de numarul adaugirilor si complexitatea intregului proiect. Comanda acest tip de site!

F L A S H
– site de prezentare dinamic realizat in Flash –
Prin intermediul tehnologiei Flash se pot executa siteuri dinamice continand animatii, efecte, imagini in miscare, text dinamic. Tarifele in acest caz sunt negociate cu clientul in functie de numarul de pagini, animatii si design. Comanda acest tip de site!

O P T I M I Z A R E PENTRU MOTOARE DE CAUTARE
– – – – – INCLUSA IN TOATE TARIFELE DE MAI SUS – – – – –

2 thoughts on “WEB DESIGN & S E O

  1. Hello Tony,
    Thank you for your comment, interesting stuff there on your website, if you manage to change something in that layout I will blog it entirely on my index here next to the other articles that I’ve found on DIGG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s